Sunday, December 6, 2009

kekopakan.


kopak. kalo ade survey soalan camnih:

"Apekah status anda sekarang?"

tanpe berfikir panjang, aku akan tekan buzzer dan jawab : "KOPAK!!"

memang gile babun. seharian keluar, ranap gak hasil mahsul penat lelah selama sepurnama kuh. huhu..

ape taknye, pc fair semalam kat klcc memang betol2 menggugat jiwa, menggoda seluruh nadi utk mengiyakan segala hasrat hati. Contoh seperti berikut:

"Urm, bukan senang nak attend pc fair ni. "

"Erm, ni aritu kat lowyat lagi murah. tapi bile lagi aku nk g sane? leceh gak nk tuka2 train"

"Eh. ni mmg aku nak lameeeee dah ni"

"Huh, wajib beli ni. Kang odw nek train g opis takde la bosan sgt"

Ye, itu dia monolog dalaman sepanjang kaki melangkah dari 1 booth ke booth yang len. Monolog yang tak harus dipandang enteng.

"Aku dah penat keje, so kena grant something for myself!!"

hahahah. paling takley blah. hehe.

Ok, last2 aku sambar gak. even terlarik bajet. mapuh. naseb ar. paling romantik, aku n kak La bli mp3 same kaler. aku nak pink. tapi kak La kate pink cam tak seswai ngn gadget2. ok. aku pon pikir, urm. pink tak seswai dgn aku. kaler pudar. bla3. haha.

ok la. arini ade lagi pc fair tu. so sesape nak g bole ar. nak cuci mate pon tadehal. ade kot booth provide cuci mate free, ala2 free eye test (wak lu~)

btw, kat Bkt Jalil pon ade Jom Heboh gak. malam tadi tak sempat g. bunyik punyer meriah. last2 menapak, chet, sume booth da tutup. lalu tros ar balik umh mentua i kat Sri Petaling tu. haha.

baheklah, saya berhenti disini duluh. tetibe perot da berbunyik menandakan masuknye waktu makanan masuk perot. kucing kat umh ni pon da dok krup-krap makan. kay. cau.

9 comments:

aminah said...

jnma ape weyh?

noin said...

Sony B Series tu :) syok gak bunyik. hee

saya lah said...

kopak sebab sendri kapakkan duit, tadehal punye la. bulan depan menabung lagi.. ;P

cikot said...

sama je wei harga barang kt pc fair ngan kat lowyat .. pc fair tu wayang harga murah ..

she-G said...

semalam g pc fair kat megamal kuantan..tak murah mane pom..cuma yerla..dah name manusia..nampak jer tanda 'jualan' mate mula rabun
p/s:stuju dgn cikot..kat lwyat kdg lg murah cuma nak g tu payah

nisa ~ shasha said...

xajak!
xmo kawan!

noin said...

sayaLah:
tau takpa.. ni pon mujur salu ade meeting. so mkn pon provided. Alhamdulillah ;)

cikot:
ha r. da blk umh, usha2 page uh. erm lebey kurg je. tp takpela. mmg da lame nak pon. hee :) tapi kalo external mmg nga jatuh harge. serious.

she-G:
ha r, btol2. just pikir takde mase nk g lowyat je, tu pasal bli kat pc fair je. da alang2 kan. hee.

nisah:
ala u, jgn mara2 u.. i tak reti pujuk u.. hihik :P

aminah said...

wow..gle ah..gua tak mmpu pn nk bli

cikot said...

1 gig = seringgit lg kn .. ker dah murah gila bab lg ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...