Thursday, November 19, 2009

careful dear..


Salam.

Arini ade UAT lagi. malam tadi memang lambat gile ar balik ke umah. dalam kol 11.20 kot sampai. penat oh. badan aku serius lesu gile. tau2 je balik nak tido ok. tapi disebabkan perut dah merengek (?) terus aku layan ar. g selongkar peti es tengok ape yg ade.. gud2, garlic bread baki piza hut yg bos aku payung tempohari masih tersimpan rapi disitu. huhu. kek coklat yg Nisa Hashim payung plak ade saki baki lagi. ok la, itu pon bakal jadi mangsa gak. (best tol orang payung nih. saje wat korang jaki. haha)

so, bertemankan garlic bread (roti bawang putih, melayu sikit kan), telur dadar yg aku goreng dan sos cili Kimball yang sangat pedas itu, aku pon makan la dengan kadar yang sederhana lambang mengantuk yang amat sangat. TV turut dihidupkan lambang cuak lepak ruang tamu sorang2. hehe. ohh siak sikit erh tv3 neh. ape ke g main cite Susuk kol 12.30 malam weh? aku cuak! dengar bunyik2 orang mengilai. ohh macam harem.

Lantas tukar channel ke tv2. cite ape ni? tah hape orang putih. aku layan. sambil tu bace paper Kosmo! tak suke sangat, tapi dah itu yang ade. Ape? Geng Bahau berjaya diberkas polis??? Tetibe teringat 2 orang member skolah aku dulu : Dayah Bahar dan Aisyah Bahar. Iye, anda bijak, mereka bukanlah adik beradik apetah lagi berkongsi tarikh lahir. Just name ayahanda je la lebih kurang. Paras rupa? hurm dua2 comey tapi yang pasti aku up sikit la. hahahaha shit.

ok, kembali ke Berita Geng Bahau tu. dinamakan sempena ketua kumpulan tersebut berasal dari Bahau Negeri Sembilan. Unik bukan? Tetibe otak aku ter-re-call, dulu ade lagi geng name unik gak. Contoh; geng Mamak. unik kot? hee. dan sasaran bagi geng Bahau ni ialah perempuan yang jalan sorang2 di malam hari, dan jugak yang memandu berseorangan. oh shit again. apesal sume stok batang idung ni weyh? Serius cuak! Bukan sikit, tapi dah paras hidung da cuak aku ni.
Modus operandi ialah dengan memecahkan cermin kereta mangsa dan ade lagi lain kot apetah lupo da den. Shit buat kali ke-3, ini pon kete aku penah kena dulu. Nasib insurans leh cover. huu.

So, moral of the story? Berhati2 lah kita. Especially girls out there! Woman lah senang cite. Ofismet aku, Dee, siap pesan lagi, soh get ready something macam spray ke dalam beg tu. so that bile jalan malam2 tu adelah persediaan kan. Orang kate sediakan payung sebelum hujan iye dak? Thanx Dee for the idea. Really appreciate it. So, balik umah nanti aku buat ar. perahan cili padi. hahahaha =D

ni picca amek semalam dalam lift.
lawo2 wallpaper dalam lift TM ni.
leyh wat photoshoot weh! haha.
thanx Dee for the snap! ;)


btw, pic diatas agak gedik.
takpe kot? hoho

p/s: sejuk gile lately kat KL ni.. menjimatkan elektrik sebab tido pon tak on kipas.. hee

9 comments:

she-G said...

moral lau tak der bnda penting jgn kua malam...lau ramai pun kene gak...sebab??kita perempuan..huhuhu

noin said...

yup2! soooo true la dear..

kadang2 i pk, kalo i guys msti senang sket nk lepak blk malam. lepak mamak. uptown. jimba sane cni. tp tu la. keinginan tak selari dgn kemampuan. ahaks. so, lepak kat umh je la.. huhu

diLa said...

betollah weh!
ko ingt tak kes kite balik berdue yg pastuh kena follow uh?
meremang bulu tengkuk!;/

p/s: sumpah sejuk gile. memg malas nak mampos bangon pg. sok aku ganti akak opismet aku, aku start keje kul11. wakakaka..bapak besh leh bangon tdo lmbat!;p

nisa ~ shasha said...

aq rasa ko bole jd model tm pasni. jgn tergezut kalo pasni gmbr ko plak kat dlm lif tu :p

StingRay said...

heh....UAT. dengar pun dah letih.

noin said...

dila:
ha r. itu lagi aku takley lupe weyh~ serius seriau pk2 balik.. huhu.. amacam? cam macho tak aku time soh ko masok kete tuh? ahak2 :P

cis! mane acik ko sorg jek leh bgon lmbt?? aku pon nk gak! wuwuwu T-T

nisa:
hahaha tau xpe weh. ofismet pon dok mengetest hp baruh. so aku jd model terjun la~ hehes :P

StingRay:
tau xpa.. penat gile. tp ske sbb mkn pree! haha (lari matlamat)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

xde la gedik..biasa je. =)

nohas said...

Makan lewat malam, boleh jadi gemoks..esp makan piza, kek coklat & garlic bread...haha..tapi boleh bersenam...apa kata naik tangga ke tkt pat ploh..hehe..

noin said...

Sitie:
haha terase gedik sikit. kih2 :P

nohas:
eh2. asal paneh je rase ha? hahahahahhaha =D naik tgkt pat ploh? lom smpi tgkt seploh lagi saye dah ade kat wad HKL no 10 ok. haha :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...