Tuesday, November 17, 2009

keje punye hal!


Baru pas meeting tadi.
seriously aku gagap cam ... harem.

apesal time blaja dulu even tak well-prepared seems boleh go on lagi? tapi tadi tak leh? adekah kerana terlalu lame tak present something dpn org menjadikan aku gagap gegile? huuu.. serius cam ... tak dapek nk explain da..

esok nak kene re-present balik part tuh.. more clearly becoz I have to show them how to configure the thing there la. plus there's another one to be add...

tensi gua.. walhal part aku dah ok kot, just sebab cara2 nk configure Siebel tu takde special way to do, which mean hentam kromo, without correct flow to follow, then making the procedure seems sucks. wah2 aku sebut ape tadi? abaikan..

hidung tersumbat. iyer. takde mukus mahupun kenaikan suhu badan yang mendadak. just panas dalam. ini lagi terseksa woo. hanye ko je yang rase. walhal mata dah rase bahang panasnye dan kepale pon turut berat. sindrom apekah? kalo nak demam biar demam yang terbukti, berbaloi-baloi la kire kalo dapat jumpe doktor merangkap mendapat hasil surat mc. ini.. aku sorang je yang rase.. hua22... err ni bukan nk mintak simpati mahupon empati. just nk burst je ape aku rase.. haish2..

so.. kena teruskan la ape yang kena buat ni. memang this weekend aku nak tido n rilex puas2 ar. huu..

lagi satuh.. moral of the story for today and the rest of the day is, never rely solely to someone.. even that person dah berpengalaman bertahun2 dalam sesuatu aspek, tak semestinya semua dia tau ok. expert pon jgn caye sangat. respect? yes, we still have to respect others. but, serius aku dah taknak rely da.. iye tak dinafikan kadang2 salah aku gak. quite lazy to learn something new bla bla bla.. btw, watpe aku nak sebok2 for other task walhal task aku pon not yet finish rite? hurm. but this one also cannot been followed la. one have to at least know the overview of all the project (aku tau gak pe. tak puas ati nih), then indirectly we will know la kan. hah.. dah la.. malas aku nk merapu lagi.. yang penting, esok ade nak present lagi.. waaawawa.. ;(


2 comments:

she-G said...

hahaha...pnyakit same..keje sy ni banyak public speaking..mmg giler glabah biler kene present bnda ke wat ucpan bagai..dah 3taun keje pom still gegar..hahaha...dulu study tau seme budak2 kot..ni depan2 yb la,do la...hahahaha...tak per..try lagik..(huhuhu...)

noin said...

dpn yb??
wallauwey musti lebat ni evrymonth masyuk.. agagag :p

tau xpa.. cuak gile.. ni, naseb baik la da setel.. n ade bbrp mende kne adjust balik.. haia.. the very the pening la.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...