Thursday, November 5, 2009

Karok di opis!!


Through My Window bebeh.


:: macho ar plak amek picca tak pandang camera.. rase cam model. wakakka ::

hoho. best2!! kitorang layan karok tadi. sume turun ok. Aku, Ash, Dee, Thana, Bhanu and Zack. Tapi yg dok melalak kitorang bertige je ah. haha. bahek kan mereka ni. sanggup meneman wa turun. last week aku tak join sebab pose. hari ni balas dendam.. agagaga :.

takley blah. aku tulih status camni kat facebook:

"ok dek, kontrak 3 taun ngn tm k" <---- muahaha

pastu memang berjela2 ar komen congratz kat aku.. hihi.. mintak mahap rakan2.. saye tak bermaksud nak kelentong kalian.. terlampau excited sbb da lame tak karok menyebabkan saye tros taip dan submit status tersebut tanpe berpikir utk jangka masa panjang.. haha.. ni sume pasal org tm tadi ar.. perli ek? :P

papepon, mmg enjoy ar tadi even kejap jer. dapat gak ar sehelai tshirt, cd leh ar putar2 dlam kete (satu lagu je weoi. pembaziran tol ar tm ni) n sehelai skarf serbaguna apetah. sekian melaporkan.

Qorban.

btw, ade lagi kisah. pagi tadi before g opis, cambiase breakfast hot milo n roti sekeping ar. susa gak kalo prot dok bunyik dalam tren kan. jatuh maruah wa. sambil2 tuh, layan MHI (ade skali aku mute tv jap, pasang hp lagu Through My Window Bunkface uh. aku nak praktis kan, nak g karok nnti kat opis. hahaha)

ok bahek, ade cite pasal Ibadah Korban untuk Darfur. Satu bahagian dalam RM250 tak silap aku. so, sesape nak ambil bahagian leh ar google erh carik pasal details sume. Ni under Pemuda Masjid tak silap. haa betul ar. aku da check susur galur nye. Memang name ketua umum nye same ngn aku tgk kat MHI tadi.. Dr. Mohammad Nawar bin Ariffin.

Tapi ade algi satu yang femes gak ar. Korban & Aqiqah kat Kemboja. Leh klik sini utk makluman lebih lanjut. Sama2 lah kite membantu mane2 pihak yang memerlukan ok :) Enjoy2 gak, tapi kene melabur gak ar utk alam sana. hee sekadar menyampaikan. sekian.

p/s: cess. aku google jap pasal ketua umum pemuda masjid uh. Da kawen upenye. hoho tade can.

10 comments:

aSh said...

minggu depan ada lg.. kite pun karok lagi la nak... huhu

noin said...

yup2! musti2!!

tadi warm up je.. ahaha

nisa ~ shasha said...

ain!
nxt activity ---> karok! hahahaa

noin said...

yup2!!
aku nga plan baik punya ni.

22 nov g dukethon.
patu next2 week tu kite g karok ok!
haha bahgie2~ ;D

nisa ~ shasha said...

hahaha.. bahagia!
silap2 abes dukethon kita leh karokthon la. hahaha..

noin said...

muahahah tau xpe weyh~ hehe :D

eh, btol2 nk join dukethon tu tak?
if ye, leh ar ak anta skali form tu. bebile free t. turun lrt pasar seni kot kalo taknak drve kt Jln Hang Jebat tu. ak googlemap td.huhu

diLa said...

weh..aku nk melalak gak tru mam window!
nk hak baju free!
huwaaa~

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

tgh pk nak join DUKEthon atau tak... padahal DUKE sebelah aku je.. hahahaha!!

nisa ~ shasha said...

hahaha.. JOIN! KOMPEM!

noin said...

dila:
alah, ak dpt size XXL weh.. beso bangat.. takde can ar nk blagak2 pki.. wuwu :(

mofer:
pk jgn tak pk. ko tu da hukum wajib folow, umh sekangkang kera je ngn duke uh. wakaka :P

nisasha:
jum2! ak da fill up utk korg. tinggal nk anta je ha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...