Friday, November 20, 2009

dah siap!!! ^_^


Sedang mengadap keje.. tetibe.. terasa getaran kat kusi ha.. chet, kat belakang aku rupenye ko menyorok ye wahai henpon..

'Mak Teh'

tertera name tersebut.

dalam hatiku: pergh!! mintak2 ade berita baik neh. hee.

"Salam mak" *aku panggil mak sebenar & mak Teh ngan name yg same: 'mak'. hehe.

"Salam. Along ngah keje ke?"

"Ha r. takpe mak, cakap je.."

"Ni, baju kurung along da siap da"

"Waaaa!! Yeke?? huhu.."

"Dari minggu lepas lagi, mak along cakap nak ambek, tapi tak ambek2 lagi pon ni"

"Ok, nanti along ingatkan mak"

see??? berita baik tu weyh! baju raye gua da siap! wawawawaw...














ok la. leh wat pakai time raye haji.. hehes.. actually tu baju utk raye puase aritu. tapi mak teh tak larat nak siapkan. aku pon anta da lambat. so just tunggu je la ngn penuh kesabaran.. hehes..

Tak sabar oh nak pakai. cuak dow pasal saiz. tak ukur pon tuh, just based on baju makteh je. dah la beliau kecik dari daku, just aku tinggi sikit ar dr beliau.. hehes.. dan aku turut risaw tak same saiz before and after raye nih. kih2 :P

P/s: mak teh ni kira orang yg jage aku & adik beradik dari kecik. so mmg rapat gile till skang. panggil name pon 'mak'. but still, nobody can replace our mum rite :)

2 comments:

diLa said...

baju raye aji ke?
weh..aku cm ade baju nak tempah kt mak teh ko jek..
boley?

noin said...

haha
kebetulan weh siap skg.
so aku pakai je la raye jumaat neh. hehes.

siyes ke nak?
tapi cpt or lmbt dpt tu aku tak jamin weh. mak teh cam tak brape sehat sket. tp nak aku tnye kn, no hal punyaaa. hehes :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...