Friday, November 27, 2009

seram (lah sangat..)


arini cuti. raye haji. ape aku buat? ye, usai je solat sunat pagi tadi, aku mmg ngadap pc je. layan online. blogging. fesbuk. patu ade la gak survey2 trip melancong. *cough*

pastu, anga kat seblah aku layan gameshow jepon apetah. tv kat dpn tu pulak tak bertutup. tah sape nak tgk tah. memekak gile kot! last2 aku menapak gak g tutup lambang tanak jadi kawan setan - pembaziran elektrik.

pastu, adik n ayah balik. jgn lupe erh arini ari jumaat. so, kaum adam paham2 la k. pastu adik aku g bukak tv. bukan bukak nk repair erh. omputeh cakap: on the television. ade paham? ok, aku dr meja makan, nga lepak on9, terdengar ar cite haramjadah apetah, pompuan memekak jerit2.

"Hoi, cite ape tuh? gile memekak! pelan sikit ar"

lantas tros aku carik paper arini. Metro. pelik siot bapak aku beli paper ni. biase Utusan. ok, laju gile aku carik page Intisari Rancangan. erh2, ade soemthing menarik:

'Tiada lagi batuk darah - Faizal Tahir' .. oh, tersenyum. gud news. hee

ok, pas je aku jmpe page Rancangan, aku tgk tv2. ceh! cite Mistik ke. babun tol. jerit2 bajet seram kot? konfem minah dlm cite uh tobat tanak blakon agi pasni. Buat sakit otot anak tekak je jerit2 dr awl smpi abes cite. hoh. aku pon sakit tinge gak dgr.

p/s: Phobia gak yg aku layan. huh. syok.

4 comments:

cikot said...

seram ke cerita Phobia ..
xnk tengok la ...

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

boleh terbatuk2 plak bila tgk pakej melancong yer.. hahahah!!

saya lah said...

kan laki die tu futboler, kene lah tere jerit2. bole sokong laki die mase game. u noe lah kan? itu mommy airit.

noin said...

cikot:
erh tak seram arh. best giler! ok, tipula takde part seram. tp mmg worth it la tgk. hee ^_^

mofer:
woah. sbb duit yg bakal lebur tu sgt mgugat poket weh! hahaha =D

sayaLah:
oh die ke yg blakon? haha mmg tak tgk pon cite tu smlm. just dgr jerit2 je. ohh dats y la die jerit sekuat ati ek. tehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...