Tuesday, November 10, 2009

weekend nan permai (tajuk sangat inesen)


Ehem. semalam nak update, tapi dah melepasi angka 7 buat aku cam malas lak. Lalu bersiap2 kemas dan teros cau naik kapal selam balik umah.

Weekend baru2 ni aku lepak umah kolumpo je. tak balik London ke, Amsterdam ke, Hong Kong ke, Chiang Mai ke sebab i lupe nak beli tiket wayang. err. tiket feri sory2.

Ok, aku tak balik this week lambang tingkat kematangan aku dah naik satu anak tangga la kan. (dengan syarat mak tak tanye: "Along balik minggu ni?" itu namenye bisa mencairkan seluruh bendalir di badan ini lalu memandu pulang ke Sepang dengan jayanya).

Sabtu aritu, aku lepak Tasik Titiwangsa ngan Nisa Hashim n Kak Sal my akak rumah. Nisa ni member joging time kat UKM dulu. hehe. minah ni sangat terer ok silat2. i tak reti. i reti silambam je. hehes. ade penipuan berlaku ye disini. Kak Sal pulak baru 4 bulan lebih kukenali since pindah ke kolumpo nih. Beliau sangat rajin ok joging pagi2 buta nan permai pada tiap-tiap ari sabtu. aku time ni, toksah tnye ok ngah watpe. sensitip question omputih cakap.

Lalu, kitorang pon menapak la pegi. tak men ar Taman Datok Keramat weh. Dekat sangat. tak adeventure. ye r tuh. walhal g memane pon still nek kete. ampeh. bajet menapak ar. Ok ar, sampai2 je teros lumba lari. hehes. salah2. warm-up dulu ar. sian cegu pendidikan jasmani dan kesihatan berbuih mulut soh warm-up dulu. kalo kat ukm dlu, aku salu je warm up dalam bilik siap2. haha. malas r nk wat kat padang. i sangat2 maluh. kih2. geli dow.

so, joging2 la kan. ramai gile wa cakap sama lu orang arituh. aku rase last aku jejak sini pon before dajah 1 dulu. ade kot photo nye my dad amek. tapi manetah taruk. aku comel je time tu. hee. memang jenis yang selamenye comel. sekian. tiada bantahan diterima.

malamnye, g Jalan Tar plak. teman cik nisa, carik kek shakulatata. tu bahse arab kot. bm nye, kek coklat. pehtu pekena laksa. tak ramai kot orang. sume pakat dok umah takpon g TPM. silap2. g Bukit Jalil layan live bola. aku sampai2 umah je tinggal bape minit je lagi. arghhhh siyes terlupe!! nanti beliau musti marah kerana daku tak menonton beliau main bola. wahahahaha siap masok agi gol penalti hasil tendangan padu beliau. so, dah leh tangkap sape kan? wahahahahah. siyes dow, berangan di siang hari ni sangat bahaye. tabahek amalkan.

ari ahad plak aku lepak umah je. g Wangsa Walk. poyo la kan bunyik cam taman rekreasi. tapi mall. tah pape. cam Jonker Walk pon ade bunyik nye. mane McD ar? aku mengidam McFlurry kot. chet.

k ar. mase dah time. tata.

7 comments:

aSh said...

kompius dgn diri yg sbnr.. kejap normal kejap x.. huhu

noin said...

so skrg saye: tak normal.. huhu @_@

diLa said...

bongek! aku jeles gile..
waa..nk gak cuci mate! hahaha..
weh, kt bukit jalil ni taman tema die besh dowh..hahaha..
*maksud aku tmpat jogging.

p/s: aku nasehatkan ko g cek dr pakar jiwe dow.laen mcm dah ku tgok aa..;p

nisa ~ shasha said...

tajuk ko mmg xley blah! hahahaha..
apakah?? :p

aq nk mcflurry wey!

noin said...

dila:
hahhah tau xpe..
ala, takde ar best sgt pon cuci mate kat cni. agagag ;p
cuci tasik agi bek. hehe

nisa:
haha tajuk tu saje je. hihi. ak pon nk weh. ngidam da neh.. wuwuw T-T

saya lah said...

saya di rumah melayan tenet saje maa...joging itu satu alahan!

noin said...

Lina:
haha. bohsan ar. at least kene do sumthing luar rumah. huhu ;p try la.. siyes syiok .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...