Friday, November 20, 2009

sak.


Gile geram!! (takde intro2 dah)

susah sgt kot nak faks mende kat bangunan rebung nan megah ni? (g mam!)

tnye eberibadi pon tak membantu. even aku g tnye receptionist pon bolayan je. siyes aku geram gile! aku keje ar, ade duit kot. takde ar nak sume free kan. macammmmm haram.

last2 aku hayun gak kaki g Plaza Pantai.. naseb ar kedai fon tu leh fax. ahh lupe lak IC aku lom fotostat g. sekali kedai runcit tu mesin fotostat rosak plak. cam haram. aku tanye:

"Katne leh fotostat lagi ar kat cni?"

"sane.. sane.." sambil tu jari tunjuk mane, mate pandang mane.. siot.

last2 aku redah, ok cun. jumpe gak kedai ni. fotostat ar ctu.. then g kedai fon yg leh fax tuh. setel! dah tu aku layan plak mengayat macik kedai tu (gile. aku pompuan kot). borak2 basa basi mengilangkan tensi yang tak terperi.

sepanjang jalan balik g opis... senyum lebar... heheheh ^____^ setel! sambil kepala mendongak ke menara rebung neh..






.. ape igt aku takley berdikari ke ha? hahahahah.. (siyes aku dah kronik. huh)

11 comments:

PrincessD said...

hahaha sabar ain..sabar...:) hehehe

aSh aBd Rahman said...

fuh berjaya settlekan everything.. tahniah ain.. anda mmg serba boleh... :)

noin said...

Dee:
geram Dee.. nak nanges je rase.. huu :(

Ash:
haha tenkiu2. seriusly mmg hangin gile td.. huhu

hf said...

hoh0h..gile la..ofice besau mcm tuh tadep masen fax kaa??
pulak dah kene turun2 gi kedai nak kene fax n photostat?

diLa said...

haha..awat c rebung tuh baget besh gile dowh?
mari keje kt TPM!:p

cikot said...

member aku pun sllu complaint pasal service bdk2 kt menara rebung... birokrasi ...

saya lah said...

patutnya kamu amek kursus faxing dulu...baru stat keje... cait!

she-G said...

owh..awek recep tu jeles kot kamu lagik comel dari die...saje la tu..huh..mmg jenis PHD punya awek recep...accept jer la...

nisa ~ shasha said...

ko tukar sket nama menara tu. rebung tu mcm terlalu suci utk menara tu :p
hahaa

noin said...

hana:
tau xpe~ geram gilerr!! warghh!! :P puas tau tnye kehulu kehilir.. wuwuw T-T

dila:
ade vacancy ka? sile roger saye! hehes

cikot:
tau xpa. ntah la. mcm2 hal. bikin tensi saja.. huhu

noin said...

Lina:
hahahaha! itu la pasal. kamu tak offer kat saye course tuh! ahaks :P

she-G:
i sgt geram time tu. dgn muke selambe die ckp taktau.. ape gune recep kat ctu tah.. huhu :(

nisa:
btol3! ape lagi weh. sile beri idea anda. aku tau ko mmg geliga bab2 bagi name nih.. hik3 :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...