Thursday, November 26, 2009

senyumlah.. ^__^


g klinik jap tadi.. then..


"Eh, sukati je la si misi ni campak2 IC aku. Ingat aku pendatang ape?"

"Weh, asal tak tunjuk je IC kaler pink ko tuh?"

"Eh, tableyh2. tu time2 tertentu je bole tunjuk"


HAHAHAHAHAHA.. memang gelak mengkikik2 je tadi time dgr dorang borak.. tehehe..
sengal je la misi ni pon. muke masam mencuka cam ade sakit bosir la kan.. ape la salah kalo senyum sikit. tak luak mane pon mekap nye tuh. huhu. dengan budak baya2 aku ni cakap nak kasar je. ngan mak bapak budak kemain manis lagi senyum. bajet dorang ade anak bujang available lagi la kot? hahahaha. jangan mimpi ar.

tu dia. moral of the story, senyum la weh. teringat pulak aku ade 1 mase dulu. time tu turun lift kat rumah sewa ni.

"ni apesal masam je ni? Ade masalah ke?"

"Eh, takde la. ok je. hehe"

"monyok je tengok.."

hehe.. aku ingat mamat uh mat saleh dari Perancis ke. dah muke cam dari sane n tinggi bangat. sekali leh cakap melayu gak. tapi, takkan la aku nak senyum sorang2 kot? kang lagi bahaye, orang jadi takut nak dekat plak. hehe. got what I mean? :P

6 comments:

saya lah said...

bukanke mak2 ramai ske menantu misi?

CaHaya said...

hahaha. ain bukan slalu masam ke?
=P

noin said...

sayaLah:
iyeke? baru first time dgr neh.. ala, even muke cun. tapi kalo da kerek cam hape je, watpe kan? hahak

cahaya:
yeke wani? alo, i tak prasan la. lenkali u nmpk, just tegor je ok. hihik

cikot said...

Say cheessee ..

she-G said...

gaduh dengan pakwe kot...hahaha..tak pom datang bulan..manusia besa...nak wat camna...
(ade gak kdg termasam muka time layan org dtg...huuu...soriiii)

noin said...

cikot:
cheeeseeee berger ;D

she-G:
haha me too sometimes. tp once da tersedar tu mmg cpt2 la snyum blk. hehe ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...