Monday, October 12, 2009

21 sudaa..

Semalam.. Genaplah aku, Nurul Ain bt Amir Adli berumur 21 tahun.
Cam tak caye weh. Cam semalam baru je setel amek SPM.. huu
tengok2, dah 5 tahun aku tinggalkan alam persekolahan. Degree pon dah lepas. So pasni leh sambung master ek. hee.

kawen? urm.. lambat lagi kot (tiru iklan apetah kat tv tuh.. ikiikiki)

so, ape ye yg berlaku sepanjang semalam? actually, malam nye lagi aku n family dah lepak makan luar. ni plan last minit je. Memandangkan sume ade kat umah; Aku, angah n ayep, so kitorang adek bradek pakse mak ayah makan luar gak! hahaha (kuase veto kat tangan anak2. hehe)

Lepak kat Bangi la. Name je warga Sepang, tapi kemain ske lagi g merantau kat Bangi tuh. hehe. Ye la, Bangi ade Warta (name skang Bintang), ade Billion, ade ukm.. hihik :P (why ukm? lol) ok la, lepak kat Restoran Impian Maju kat seksyen 4 tambahan tuh. Dekat2 je ngan restoran Yus tu kan. Makan tandori walau dlm ati aku blur taktau nk makan pe. Cambiase layan bola gak.

Then, sampai umah. Aku conquer online. Angah n ayeep sila tidur la yer. ahaks. aku men fb ar pe lagi. sminggu tak on bikin jiwe wa kacau ahhh! hee :P then, tepat kol 12, member2 dok mesej wish beday. Thanx korang!! sangat2 terharu.. hehe.. Nad meset gua paling awal. waaa sayang lebey nih! hihi. Syud paling awal actually, sebab die wish 10 oct walhal bday gua 11 oct. haha. yg kat fesbuk siap berbalah2 lagi. mmg bikin wa terbahak2 bace komen sengsorang.. hehe.. ;)

paling kreatif is wanito, beliau wish then miscall soooo many times even I thought that there must be something wrong somewhere with ma fon. Then she said, she miscall me for 21 times, as my age is already 21 years! gosh! You are soooo creative la wanito! hehe :)

My angah also wish, my mum siap nyanyi lagu hepi bday, my dad said: kali ni Along ade kat umah, so takdela ayah anta mesej nk wish bday.. hehe.. (dah tak dapat mesej bunge2 dari seorang guru BM.. hukk :(

ok, pada hari ahad tu plak, wajiblah kan ade xtvt setiap hujung minggu. haha. sabtu aku g open house makcik. macam2 woo makan, tapi amek takley banyak. or unless aku takleh rase sume nnti.. hehe.. prot x dpt menanggung dos yang banyak. hehe :P

ok, ari ahad, aku melepas dan berlepas ke bangi (jugak! 2 hari berturut2 g sane.. hehe) Kak Ain Rusly (awek Jijol to be exact. hehe) ajak ade kenduri sempena mak n ayah die bakal menunaikan haji hujung bulan ni. Plan nk g ngn Umi n Hanim. tapi last2 pegi bedua je ngn Hanim, Umi ade hal len plak.. huu.. da ta dapat jmpe da.. lepak2 tu paham2 ar topik pe kitorang bukak. Perihal sorang2 dak skolah lame kuar. takde yang tertinggal punye ar~ Ngumpat? opss!! hahaha :P

itu je la. erk, terlupe, sempena besday ni, dapat adiah taw! taw! jgn tak tauuu... hehe.. from my Angah!! i really somehow terkejot gak la time tu.. soooo sweeeett mmg die paham permintaan aku. wakaka :

"Along nak mende yg hiasan goyang2 kt kete ni.. tapi nk orang yg bagi.. tanak beli"

hahahaha. gud2!! u r really a gud girl wahai Nurfarahin! ngahahaha :P thanx dude! naseb tak meleleh air mata gua time tuh. dah ar pilu menanti wish from someone.. lambat nyeeeeeeeerrr penat tau tunggu! hahahaha (mode gedik tengah gile babet on ok!)

ok, things went well. to ma frens yg wish, really, thanx so much dear!!

p/s: kak La, thanx2!! hahahaha. sangat sronot tahap cipan. hehehe :P

... aku taktau asal entry kali ni cam gaya seorang pompuan yg join cheerleading yang gedik gile bab. haha.. terimalah daku seadanya.. wakakakakaka! =D

16 comments:

Aminah said...

hepi belated besday ....

♥miszluna™ said...

weiiiiiii noin apesal kau xckp bday ko semalam?



ceshhhhh!
n aku mati2 ingt ko tua dr aku,.
rupe nye kite sebaya jek..


hahah..

btw..
selamat belated hari tua ye noin..

:p


add facebook aku weh...
[huda luna hussin]

Aqma eUcaLypTus GurL said...

hepi belated bufday aen!! may Allah bless u!!

fix said...

heppy befday....

diLa said...

haha..siyes kreatif enterprise dowh kwn ko yg wish smpai 21 kali tu..
seb bek aku miskol skali ko dah kol balik..
kalo x aku pon nk mscol smpai 21 kali taw taw taw..
ko lah xsabo nk kol aku balik..;p

weh weh..
lenkali kalo die wat hal lagi gtau aku..
meh aku ketuk pale die ng hammer..
ape ke hal la lembap sgt..
aku lak emo!;p

btw..hepi besday dearie!;')
ko da sebaye ng aku oke. aku belom besday agik ni..;p

syg ko!;')
*ngeh..sori over sgt komen aku ni haa..cam leh wat entry baru jek..;p

cikot said...

aku baru jer jelajah page ko ..
hepy besday ..
sweet memory in october ..

ShAfiEYkA said...

hepi belated burfday...
ak igt ke burfday ko arini...hahah ;P

saya lah said...

slamat tua..haha!
kalo saya kasi komen sebanyak 21, adakah itu cukop kretif untuk dilabelkan kretif?
sila jawab

PrincessD said...

laaaa besday awak ke smlm ain!!ish ish xtau pon!hehehe

anyway,Happy Belated Birthday n May u havva gud one this year n more years to come! :)

noin said...

aminah:
thanx dear :)

miszLuna:
waaaaa~~ gaya gua ckp ade cam makcik umo 40 taun ka? huk. ok, no probs I'll add u later k. Ofis block fb la.. :(

noin said...

aqma:
thanx dear! :)

fix:
thanx 4 de wish :)

noin said...

dila:
hahahaha. eh2, ak rase takde la ak tros col ko. aku mentekedarah dulu, da knyg baru leh pk nk borak ngn ko yg sgt potpet itu. hahaha

hahaha. die mmg cmtu weh. ak mmg blaja besaba je ngn manusia sebegitu. hehe.

thanx2! eh, papehal ak mmg lg mude rumaje dr anda ok! hahahaha. its ok, ak pon stok komen page org bjela2 gak. haha. kita serupaaa~~ ;D

noin said...

cikot:
thanx for readin ma blog. yah, sweet october i guess.. hhe :)

ieka:
hahahaha. aku nye tulisan sng wat org salah pahm ke weh? hehe :P

noin said...

Lina:
hahahaha. sile2 bg komen smpi 21x. tadehal~~ sure akan diberi award pengkomen terkreatif di alam semesta!! ahaks~ ;D

Dee:
ha r la besday kite.. Ahad ritu.. hehe. tu smlm dok sebok add org utk 8pax tuh. ahaks :P thanx 4 de wish! >.<

gummybear said...

happy besday :)

noin said...

gummybear:
thanx 4 de wish :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...