Sunday, October 4, 2009

Raye sampai lebam! 2nd round.


lol entry lepas..
gile kene warning aku ngn kak La coz makan byk. haha

ekceli ar, aku menurut petua ma pren yang amek nutrition : Syud!
she told me dat to take 6 meals per day ok. so aku kurang la gak tu kan. sbb amek 5 meals per day. hehe. btol woo. ko tgk ar, sepanjang aku hidop nih, gua mmg dikelilingi kwn2 gurl yang lagi kuruih muruih dari gua. Dorang pulak mmg jenis cpt lapar. gile. makan byk, tp badan still mantain. pelik.

so dat aku rase petua makan 6x sehari tu betol la. Ni student nutrition lak yg advice. so, mmg kene patuh la kan. hahak.

arini plak. penat gile bab. Event:

1. Pegi kenduri rumah Awe aka Ain Najwa, anak Ustaz Badrul Amin kat Kepong tadi. first time ni weh aku drive ke area Kepong nun. hehe. Sorang? ohh tidak2. Cik Nadia Anuar menemani gua sekaligus menjadi guide. Thanx sangat2! hehe

2. Pegi beraye umah Emon lak. kat Selayang. Hah, time ni baru leh memekak coz da cukup korum. Ade Emon, Nadia, Balqis, Syud, Khamdiah and kwn2 UPM Syud. Erh, tak lupe gak mamat2 terhangat di pasaran yg join gak. hehe. makan weh jgn tak makan. haha

3. G umah Ndea lak. Jalan cam nk ke Ulu Yam. Next time leh ar layan blues kat Ulu Yam plak. haha. teringat aku camping time sambest dulu, kat Sg Sendat. huhu.. lawak je aku jd guide di tgh2 malam pekat kat utan tuh. Alhamdulillah, mata still berfungsi pada kadar optimum time tuh :)

ok, pastu blk umh. kol 7 mak gua dah sound aku kat mane. yeay! ingat mak dah lupe along tadi.. ade ke Balqis kate mak dah tak sayang gua sebab tak col. haha. tableh2. gua sayang mak gua sayang gua.. muahx! hehehe :)

6 comments:

nisa ~ shasha said...

wahhh.. apsl umah aq xmsuk dlm senarai raya ko? :p

noin said...

tu la ko, asal tak roger???
grrr~~ hahaha ;P

Ndea said...

weh jom jalan2 lg....xpuas la borak mgn ko..puas kena bahan ade la.. ahaha
adeh la diorg tuh...buat2 citer mnghangatkn suasana raya lak... nseb baek ko cool n matang je kan aen kan.. ha3 ~:p

noin said...

tau xpe. still tak puas weh.
mase sgt mcemburui kite.. huk2

ntahnye derang tuh,
Bal la.. sekati je kate mak da tak syg kat aku.. ahaks :P

paling takley bla yg org kat van minum air patu campak tepi tu weh, aku plak la yg lalu seblah tu kan.
hangin giler!!!
hahha =D

Ndea said...

haha hangin ke..aq tgk ko cool giler.
kompius aq,, "eh, ain ni x marah pon akak tuh?? mcm suke je kne simabh dgn susu..??" haha

noin said...

hahaha.
mmg hangin gaban senarnyer.
tapi tu ar, takkan nk sembur dpn2 kan.
ak still rasional kot (bweekk~ haha)
cam dlm drama pon ade weyh.
haha ;p
sebbek baju gelap.. hhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...