Wednesday, October 7, 2009

pelik2 je hai.

Malam tadi.. tido awal gile bab, kol 11 lebey da selamat membuto.
Bangon2 pagi je segar gile babet ar, kol 6 kot aku bangon. haha
tapi still terlajak sket la tadi sampai opis.. hehe
takde maknenye bangon awal sume tapi terover membute lepas solat subuh tu, ahaks!
(peringatan: tabahek tido pas subuh ekceli.. huhu)

sesampai je kat opis, cambiase bukak mel la (takkan bukak baju kot?) then tetibe ade satu mel ni, pasal Slip Masok Exam.. loer.. aku dah meninggalkan kot alam persekolahan.
nape la derang tak exclude je aku dari list tu,
cam da byk kali kot dapat peringatan cenggitu.

Time study dulu takde pon dpt camtu, alih2 sedar2 je dah kena g Canselori, bayar hutang sebab lambat buat pengesahan masok exam. Siak giler! wat je la automatik lenkali. sah2 la aku nk masokexam. cam ape je.. grrr

dan lagi... (tak abes lagi membebel upenye minah sorang neh.)
aku dapat gak mel2 pasal orang promote latest baju-bajan kat blog dorang.
kire ni beli online la..

ahhh malas2!! aku takmo involved lagi dah (unless tudung la..)
sebab ape? susah ar, saiz susah nk agak.
yang aritu beli (erk, penah beli upenye.. saje try test), ok la, tapi tak selesa part bahu, tak match ngn aku la.. last2 bagi someone else.. memang kene g fitting room test la. kadang2 nampak cam ok, tapi dah try baru tau tak sedap la ape la kan.. huhu..

so, takyah beli online da pasni.. ahak.

4 comments:

aSh aBd Rahman said...

eleh.. bleh tahan ke nafsu tu.. mau terbelik jugak..

diLa said...

haha..weh..
aku pon dpat emel slip msuk exam tu.
poyo gile kan!
dlu xde pon nk kepoh2..tp aku walopon xde emel tu xde lah smpai kne g canselOri byar denda..
an? an? an?;p

nisa ~ shasha said...

hahahaa..
mmg kdg2 aq nak g ukm jwb exm lg! xkuasa daaaaaa.. ape kes??
aq nk byr denda kt canselori? aq rs canselori patot byr denda kat aq! hahaha

noin said...

ash:
haha. takkan lagi beli on9 pasni.. huhu.. even beli kat danau aritu pon probs gak kn? hahaha. mmg kene ade fitting room baru seswai. hehe

dila:
kongasam!! ko mmg ske en aku jd pderma kat ukm neh? hahahaha =D

nisa:
tau xpe weh. ukm tu pnye kayep rayep nk gak pau duit student. tsk tsk.. tp walo papepon, aku tetap syg ukm! muahx! ngahaha =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...