Thursday, October 15, 2009

semalam yg heppy!!! haha =D

Semalam yg heppy!!!!!!!!!!!! hahahar =D


sebab ape? ye semalam starting senarnye tak bape baik. bgon cam lambat sket tapi kire ok ar sbb subuh lom gajah g.. huu.. lambat dtg opis gak. sebab pe? sebab traffic jam dowh sepanjang jalan dari simpang rumah aku ke stesyen lrt jelatek tuh. giler! apekejadahnye sume ini wahai manusia2 AU keramat? ape da blaku weyh?


semalam cam hujan gak la pepagi tuh. tp takde pe eksiden aku tgk pg tu tp sesak cam agong turun cni plak. adeh la...


btw, ade sumthing best ar blaku smlm! hehe. even kelam kabut gile babi sebab aku nye pc la time2 nk blk tu nk install Siebel nk connect ngn server bagai. Wat database extraction. tapi last2 da sampai nk config kat Siebel Tools tu aku leh tekan ikon 'X' kat belah kanan atas tuh. hahahaha. ni sume sbb nk mengejor awek kat klcc yg da berjanggut menunggu gua ar tuh! huu.


ok, aku tau petikan di atas agak membosankn malah mampu membuatkan segelintir org yg tersalah park tempat kat blog neh munta hijou ok. ok enaf2. dah setel sume hal opis itu, gua bergegas ke klcc. haiyaaaaa aku siap rasuah dow driver lrt (kalo wujud) soh bwk laju2~ hehes :P


tadaaa! aku sampai gak pe.. aku bajet dlm 7.30 leh sampai. sekali, dah bertolak kol 8, so smpai 8.30 ar jwbnyer.. huhu.. takpe2 kak La, janji gua smpai.. hehe


senarnye aku ngn Dila nk nengok cite papadom. (aku typo dow tulih papaFom kat fb td. ahh abaikan). tp tak dapek sbb cik Dila ni sangat cuak lalu kat Masjid Jamek tu katenye. aku mmg taknah sggh ctu lg. So kitorang lepak2 je ar. wat ketupat smentara raya maseh available lagi ni weh. hehe.

minah ni smpat agi beli-belah. syok tol. aku yg kekeringan bak pasir di gurun sahara just usha2 je ar baju2 kat ctuh. huhu. aku tgu gak, mane adiah bday aku.. mane weyh??? (pekik kat lubang telinge kak La!!! hahaha) dila banje gak.. due lagi. .ape tuh? haha rahsie2. wakak ;p


k ar, meh aku tampal sket pic2 sengal kitorang.. hehe.. syok2!!
lenkali ajak kambeng plak weh. sian die tak dpt join org kl~ muahahahah =D


p/s: kak La n Dila adalah 2 entiti yang same.. hehe.. begitu juga dgn Ain Nordin n Kamben aka Bing2. haha sekian. :P

aiseh.. takley tampal ar pic cni.. bodo tol ar tenet cni. .ke pc ni tah.. yg penting bkn aku (KOT) haha. ciss.

9 comments:

saya lah said...

nyampah dok cite papadom..kat kedai mamak banyak wehhh!!!

diLa said...

hahaha!!
mongok! patotla lambat..ape ke bebal sgt ko g tekan X dowh?!
kalo aku taw smlm silap ko part tu memg aku potong lapan baju kurung ko!
hahaha..btw memg syok smlm weh!;')

cian bing2..sape suh keje kt soromban..
ngee..weh..tggu gaji gua yg ke 18 la gua beli adiah lu..hahaha..;')

weh..ape ke sengal sgt pc kampeni ko?
ke ko yg sengal tp salahkan pernec?;p

noin said...

Lina:
means kat kedai mamak byk nape? dok pehe la.. hehe ;p

dila:
eh2, ko salah phm neh. means aku tekan X tu sbb pas abes db extraction tu aku nk smbung config lain esoknye la. semate2 sbb nk kejar ko la kak La. kalo tak aku smbung je config. hahahah

tau xpe, cian bing2. sebbek kite tak tgk papadom. kalo tak, lg la nanges2 die ngadu kat giant die tuh t.. hahaha =D

btw, pc ak mmg sengal. ni sume dpt badi dr ko n bing2 ar neh. whahahaha (saje carik pasal.. hehe)

diLa said...

haha..apesal ko lampi sgt weh..
maksud die papadom kn bersepah kt kedai mamak de jual.adoyai~
sah lagi terbukti ko LAMPI!!!;p

tuh aa..ko aa ni..hegeh2..aku yg jauh smpai dlu. ahaha..bing2 die layan cite masakan katering jek dowh..mne layan papadOm. hahahaha..kurang ajar betol aku ni.
*jgn kate ko xphm gak nape katering.

ahh..pc ko sengal cam ko. xde nye sbb aku ng bing2. fulstop. fulstop. nokhtah! eh salah. nokhtah tanda titik, bukan tande seru. .

nisa ~ shasha said...

aq nak jumpa dila gak. xaci aa korg ni!

diLa said...

oke. kite wat date baru.
mari isi fOrm!;p

tggu gaji bulan ni leh x?
kalo x mau aku mkn papadOm jek sminggu..;p

frm said...

best hidup org da bkerjaya.. :)

FRM

noin said...

dila:
hahahaha kureng ko!
pale aku ni absorb mende yg penting2 gile2 babet je, cth: camne putaran cakerawala, camne retakan bumi di Sumatera barat baru2 ni berlaku.. mamak2 cam takde plak.. hahahahah gile babi nye blagak aku.. haha gurow je dow. aku mmg lampi. gile2 punye., hahahaha =D

ye2, yg catering tu ak phm ar nape. haha

haha, tgu ar ujung bln t kot tgk papadom. wet pon takdak. ak mmg ikat prot gegile ni. mengong tol kuat nar bbelanje lately.. huu

noin said...

nisa:
ahaha ko tu kan :ADEK~
maka dok umh je ok.
takley ikot kakak2 len bjimbe di ujung mggu! hihik ;p

fath:
haha best la sgt. tak best time nga pokai. siot je kitorg nih.. hahaha ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...