Friday, October 2, 2009

suke? duke? highway duke?

dalam duka ada suka. hee pelik kot. tapi ni la kenyataan kan.
papola jang.

err. seriously aku nk rembat satu baju boyfriend t-shirt tapi nak yang long-sleeved nye. malas nk pakai inner bagai. Akulah makhluk paling pemalas n simple kot. so, mane nak rembat ha? TS kan paling sedap reger kan?

lagi, kebelakangan ni perot aku cpt lapar. Gile! timing aku makan skg:

7++ : roti.planta.gula

10++: pape roti yg aku rembat kat kedai kat tren lrt kerinchi b4 g opis.

12++: lunch kt TM ni

5++: peak hour, perot lapa gile, roti satu aku bantai.

malam.. pas balik keje sah2 lapar. masak la kan nak bajet. haha.

see? best kan jadi kuat makan ni! haha. joging? lame aku dah anaktirikan nyaa.. waaa~

5 comments:

hf said...

same!
asik lapa jeh :(
Ain kurus..so tapelah makan banyak..
Fana demoks! sedih tol..

nisa ~ shasha said...

ko mmg sgt suka roti eh?

diLa said...

gile ahh ko..
jgn sok aku dpt msg..
"dila..berat bdan aku dah nek 18kilo!"

memang aku gelak guling2..
sile jage pemakanan kamu!!
penat aku nk train ko kt stadium ukm nanti taw!!;p

aSh aBd Rahman said...

haha.. lapar je die.. stok mkn sentiasa ada. huhu

noin said...

hana: kite la kurus? hana g kurus ar~~ huhuhu... ;p

nisa: bukan ske, tp tu je la mknn paling sng nk bwk kehulu kehilir n agk mengenygkn compared to cikedis. haha

dila: elelele. walhal ko lpk tepi pdg je dlu2 en. haha. tah ar weh. prot aku mmg sng lapa lately.

ash: hahaha tau xpe. mintk je pape. mmg da get redi dlm laci uh. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...